O nama

Home  >>  O nama

Dobrodošli!

Drago mi je da ste ovde. Zavirite u moj svet i otkrijte moje omiljene recepte i tehnike pripremanja hrane. Zajedno ćemo izvoditi magiju u kuhinji, otkrivati nove ukuse i deliti iskustva koja imamo. Ukusni i zdravi obroci, jela za posebne prilike i osvrt na tradiciju su samo neke od stvari koje će te pronaći ovde, a nezaobilazna tema ovog našeg putovanja biće i dezerti.

Nema bolje hrane od domaće. Inspiracija je nepresušna, a broj kombinacija neograničen. Zato ću se truditi da vam prenesem lakoću i uživanje u kuvanju. Pored ukusa na koje smo svi navikli i sa kojima smo odrasli, približiću vam i neke nove, ne tako korišćene ali lako nam dostupne.

Najbolje jelo zahteva najkvalitetniju namirnicu, zato se uvek okrećem prirodi i domaćim proizvođačima. Svaki moj recept je deo moje ishrane i svega onog što vrlo rado pripremam porodici i prijateljima.

Kuvanje volim iz dva razloga. Prvi je proces stvaranja, a drugi osmeh koji izmamim ukusnim jelom. U kuhinji sam perfekcionista i nikada ne pravim kompromise.

Na putovanje u potrazi za novim ukusima vodiću vas sa još dva člana tima, jednim malim Zecom i jednim velikim Pekmezom.

Uživajte, Ribizla!